Forspace Solutions
Forspace Solutions

Da, moguće je!

Prijavite se i saznajte pod kojim uslovima možete dobiti
potpuno besplatne cloud licence za Vaš računovodstveni servis

Svakom iskusnom računovođi potreban je sistem u koji se može pouzdati. Svjesni činjenice da računovođe snose ogromnu odgovornost prema svojim klijentima, nudimo najmodernije softversko rješenje kao pouzdan oslonac.

Vođeni našim najvišim ciljem, da isporučimo više od proizvoda, odlučili smo kreirati paket odličnih pogodnosti za sve vršioce računovodstvenih usluga, uz pomoć kojeg će, ne samo ostvariti troškovne prednosti, nego i unaprijediti saradnju sa postojećim klijentima.

ŠTA NUDIMO?


Nudimo princip partnerskog poslovanja gdje za svakog Vašeg klijenta koji se odluči na kupovinu Forspace licence, dobijate besplatnu licencu koju možete iskoristiti za vođenje računovodstvenih usluga za tog klijenta.

Ukoliko se neki od Vaših klijenata ne odluče za kupovinu Forspace licenci, licence za vođenje računovodstvenih usluga tih klijenata možete dobiti po izvrsnim promotivnim cijenama.KOJI SU BENEFITI KORIŠTENJA FORSPACE SOFTVERA?


Eliminisanje fizičke razmjene dokumenata između agencije i klijenta, budući da se razmjena vrši putem moderne mobline aplikacije. Dakle, apsolutno je eliminisano bespotrebno trošenje vremena kroz prikupljanje dokumentacije od adrese do adrese.

Automatizovana komunikacija sa sistemom klijenta (uvid u izdate fakture, svi finansijski izvještaji u realnom vremenu i slično).

Eliminisanje pogreški kod poreznog evidentiranja, budući da principe porezne kombinatorike preuzima inteligentni softver.

Automatsko knjiženje.

Integrisan document management system (DMS).

Mogućnost vođenja većeg broja klijenata u odnosu na većinu ostalih rješenja na tržištu, te ostale pogodnosti.KOJI SU BENEFITI KORIŠTENJA FORSPACE SOFTVERA ZA VAŠE KLIJENTE?


Sistem sa integrisanim svim poslovnim funkcijama: nabavka, prodaja, proizvodnja, skladište, finansije, DMS, HR (menadžment ljudskih resursa), budžet menadžment

Modularno i fleksibilno softversko rješenje koje se prilagođava u zavisnosti od djelatnosti, potreba i specifičnosti preduzeća

Cjenovne pogodnostiKAKO OSTVARUJETE PAKET POGODNOSTI?


Ukoliko ste registrovani kao računovodstvena agencija ili samostalni računovođa onda imate sve što je potrebno za odgovorno-posvećenu saradnju sa Forspaceom. Sve što trebate učiniti već sada je popuniti obrazac za prijavu koji se nalazi na vrhu ove stranice. Ostavite nam svoje podatke, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem vremenu i objasniti sve dodatne detalje. Poslujmo i rastimo zajedno!