Forspace Solutions
Forspace Solutions

Usluge

Programerske usluge

RAZVOJ

Našim klijentima je na raspolaganju stručnost našeg tima u razvoju:
web i desktop aplikacija podržanih na OS platformama Linux, Unix, macOS, Windows
mobilnih aplikacija podržanih na Android i iOS operativnim sistemima
API integracija

Naš tim za razvoj softvera čine iskusni inžinjeri i profesionalci koji koristeći napredne alate, jezike i tehnologije, osiguravaju uspješnu realizaciju projekata u dogovorenim rokovima.

NAŠA EKSPERTIZA

Naš tim je stručan da različite poslovne potrebe/ideje našeg klijenta pretvori u digitalni proizvod namijenjen unapređenju njegovih poslovnih procesa, razvoju i digitalnoj transformaciji. Iz naše ekspertize posebno izdvajamo:

image

ERP Sistemi

ERP (Enterprise Resource Planning) sistem je poslovni program koji omogućava kompanijama da planiraju svoje resurse i upravljaju cjelokupnim poslovanjem i pokriva sve procesne tokove uslužne, prodajne ili proizvodne djelatnosti.

image

DMS Sistemi

DMS (Document Management System) je poslovni program za praćenje, upravljanje i digitalno arhiviranje dokumenata. Vodi evidenciju o različitim vrstama dokumenata kreiranih i arhiviranih od strane različitih korisnika (praćenje historije).

image

WMS Sistemi

WMS (Warehouse Management System) je poslovni program za upravljanje skladištem koji ima za cilj da automatizuje, pojednostavi i racionalizuje radne zadatke i aktivnosti unutar skladišta, čime se povećava produktivnost i smanjuje mogućnost greške na minimum.

image

SISTEMI PLAĆANJA

Payment Provider aplikacije za platne sisteme u eCommerce sektoru i integracija u cjelokupan lanac procesa.

image

RJEŠENJA PO MJERI

Stručnjaci smo u pretvaranju različitih poslovnih potreba/ideja naših klijenata u digitalne proizvode namijenjene unapređenju njihovih poslovnih procesa, razvoju i digitalnoj transformaciji.